Thursday, September 21, 2017

Zimski vez u Crnoj Gori

Rezervacija zimskog veza-Porto Montenegro

Jahting sezona za Mediteran je već pri kraju. Imali smo treći po redu MYBA-Pop Up Super Yacht Show u Porto Montenegru koji je trajao od 8. septembra do 10. septembra. 


Ova turistička sezona je bila fenomenalna, kako za Porto Montenegro, tako i za cijelu Crnu Goru. Porto Montenegro je dobio platinastu nagradu TYHA i MIA asocijacije, prva je i jedina marina koja je posjeduje. Damen je najavio da će u saradnji sa Porto Montenegrom doći u Crnu Goru do nove godine, tako da ćemo imati zaokruženu uslugu jahting industrije na najvećem nivou. Bilo je dosta kulturnih dešavanja i različitih promocija. Sve u svemu jedno uspješno ljeto.

Kraj sezone kod nas je u stvari početak sezone na Bahamima, Karibima, Pacifičkim zemljama, Australiji.

Za one koji žele da ostanu kod nas i dalje, mogu. Naše marine i luke izdaju vezove preko cijele godine (Marina Bar, Marina Budva, Marina Porto Montenegro, Marina Kotor), neke imaju i suve vezove u ponudi (Marina Bar), za manja plovila. Imamo prosječno 275 sunčanih dana u toku godine. Nismo, još uvijek, u Evropskoj Uniji. Porez na dodatu vrijednost za jahting industriju nam je 7 %. 
Nismo na ovoj listi:
Deset najskupljih marina za mega jahte u Evropi (Izvor: Megayachts News)











Za sledeću sezonu ćemo imati još dvije nove marine Luštica Bay sa vezovima za jahte od 8 do 35m, i Portonovi sa vezovima za jahte do 75 m, tako da će nam kapaciteti za prijem jahti biti znatno uvećani.

                     Rezervacija veza-Crna Gora

Za one koji žele da svoje jahte transportuju do dalekih destinacija nudimo uslugu delivery kapetana kao i uslugu transporta jahti brodom.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti Yacht Agent Montenegro timu.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.