Wednesday, July 12, 2017

Delivery kapetani i posada za isporuku plovila


U potrazi ste za iskusnim kapetanom i posadom koja će Vašu jahtu, za Vas, isporučiti od luke A do luke B? Na pravom ste mjestu. Yacht Agent Montenegro će Vam pomoći da unajmite profesionalce sa dugogodišnjim iskustvom u navigaciji za određeni tip plovila.
Kada je u pitanju kretanje Vašeg broda iz jedne luke u drugu, profesionalizam, iskustvo i sigurnost je ono što se isporučuje zajedno sa Vašim plovilom. Bezbjedna i efikasna isporuka Vašeg plovila prioritet je broj 1. 

Treba Vam neko ko poznaje region, lokalne vremenske prilike i ima bogato iskustvo plovidbe na određenom modelu jahte, klase ili pogona.

Transfer plovilaNaši delivery kapetani su visoko kvalifikovani i obučeni profesionalci sa višegodišnjim iskustvom i hiljadama milja pređenog puta. Oni su spremni da ispune sve vaše zahtjeve i da obezbijede visoki nivo usluga kako bi bezbjedno dostavili vaše plovilo do željene destinacije.

Možete biti sigurni da ćete od strane naših kapetana u potpunosti biti obaviješteni o toku transfera Vašeg broda. Prije početka isporuke kapetan će proći kroz sistem plovila i njegove funkcije kako bi izbjegao bilo kakve ozbiljne probleme koji bi se mogli pojaviti tokom putovanja nakon čega bi Vi, kao naš klijent, dobili detaljan izvještaj. Kako bi ispunili Vaša očekivanja naši kapetani isporuke će Vas, kao vlasnika, predstavljati na najbolji mogući način.

Nije lako napraviti spisak troškova za transfer jahte, ali Yacht Agent Montenegro će za Vas uraditi procjenu troškova kao i procjenu vremena koje je neophodno za isporuku Vašeg plovila. Neophodne informacije koje se moraju uzeti u razmatranje prilikom procjene troškova su između ostalog: veličina broda, rastojanje od luke A do luke B, područje plovidbe, broj članova posade za bezbjednu navigaciju...

Nakon transfera plovila naši kapetani će Vam iznijeti svoje iskustvo i dati Vam predlog šta bi trebalo dodati, promijeniti ili prilagoditi.

Kapetani isporuke-transfer plovilaVaš brod je rezultat godina sanjanja i planiranja. Profesionalizam i posvećenost poslu Yacht Agent Montenegro tima će Vam pomoći da izaberete pravog kapetana za transfer Vašeg plovila.

U koliko želite da dobijete ponudu za isporuku Vašeg plovila pozovite nas ili nas kontaktirajte putem kontakt forme ili email adrese. 

Destinacije:

Crna Gora → Marine Jadranskog mora           
Marine Jadranskog mora → Crna Gora

Crna Gora → Marine Mediteranskog mora     
Marine Mediteranskog mora→ Crna Gora

Crna Gora → Marine Sjeverne Evrope              
Marine Sjeverno more → Crna Gora

Crna Gora → Marine Bliskog Istoka                   
Marine Bliskog Istoka →Crna Gora

Crna Gora → Marine Dalekog Istoka      
Marine Dalekog Istoka → Crna Gora

Crna Gora → Karibi i Bahami 
Karibi i Bahami → Crna Gora

Crna Gora → Južna Afrika 
Južna Afrika → Crna Gora

Singapur → Kina → Filipini 
Filipini → Kina→ Singapur

Vaš Yacht Agent Montenegro.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.