Monday, November 21, 2016

Marina Luštica Bay



Luštica Bay Marina
Luštica Bay - Vezovi za jahte i plovilaMarina Luštica Bay je prva novoizgrađena marina u posljednjih deset godina. Njena jedinstvenost se ogleda u tome što se gradi na potpuno infrastrukturno neopremljenom terenu. Marina će raspolagati sa 176 vezova i omogućiće prihvat brodova do 35 metara dužine. Marina se gradi u zalivu Trašte. U ovom zalivu u zimskom periodu talasi dostižu visinu i do 7 metara, pa su projektovana dva lukobrana kako bi marina bila maksimalno zaštićena.
Ukoliko se odlučite da uplovite u ovu novoizrađenu marinu i posjetite Marina Village siguri smo da ćete osjetiti  stil, udobnost i neprevaziđenu uslugu osoblja.

Usluge u marini Luštica Bay: 

·         176 vezova za plovila sa maksimalnom dužinom trupa (LOA) u rasponu od 8 do 35 m
·         Mogućnost kratkoročnog veznog mjesta (zakup dnevnog, mjesečnog i polugodišnjeg veza)
·         Mogućnost dugoročnog veznog mjesta (zakup veza na 1, 3, 5 godina)
·         Snadbijevanje monofaznom i trofaznom strujom
·         24h usluge pomoći jahtama
·         Odlaganje otpada / otpadnih voda
·         Obezbjeđenje 00-24h
·         Wi-fi internet
·         Yacht klub

Plan vezova u marini Luštica Bay
Plan vezova u marini

Marina- Luštica Bay biće operativna, kako je  predviđeno, od ljeta 2017 godine.

GPS koordinate marine Luštica Bay: N 42 ̊ 23 ̓  9.145”
                                                                 E 18 ̊ 39 ̓ 49.902”


U blizini Marine Luštica Bay

Kotor - Svega nekoliko kilometara od Luštica Bay udaljen je drevni grad Kotor. Krivudave kaldrmisane ulice, Zidine starog grada, tvrđava San Đovani, Katedrala Sv. Tripuna, Crkva Sv. Nikole i Sv. Luke, Pomorski muzej, razlozi zbog kojih bi trebalo posjetiti Kotor. Razdaljina morem do marine Kotor je 22 NM.

Tivat -  Najmlađi i najmoderniji grad Bokokotorskog zaliva. Renesansni Ljetnjikovac Buca u centru grada, Ostrvo Cvijeća, Gornja Lastva, veličanstvena plaža Plavi horizonti i ostrvo Sv. Nikola su turističke destinacije koje treba posjetiti u Tivtu. Udaljenost morskim putem do marine Porto Montenegro je 16,3 NM.

Herceg Novi – grad sa starim bedemima, tvrđavom jedini je u Boki Kotorskoj koji se može vidjeti sa otvorenog mora. Turističke atrakcije ovog grada su: Španjola, Kanli Kula, Sat Kula, Kula Sv. Jeronima, Forte Mare, Citadela. Udaljenost morskim  putem od Marine Luštica Bay iznosi svega 10 NM.

Perast - Još jedan drevni grad čiji izgled ćete najbolje vidjeti ukoliko se nalazite na svom plovilu. U blizini grada su i dva ostrva: Gospa od Škrpjela i Sv. Đorđe. Udaljenost morskim putem 17,2 NM.

Budva – Kao jedan od najstarijih gradova Jadrana, sa očuvanim Starim Gradom i modernom primorskom zajednicom čini Budvu jednim od najmodernijih gradova Crne Gore. Marina Budva je udaljena svega 13,5 NM od marine Luštica Bay.


Za sva Vaša  dodatna pitanja o slobodnim vezovima, rezervacijama i zakupu veza u marini Luštica Bay, kontaktirajte Yacht AgentMontenegro.


Luštica Bay - Turističko naselje 

Dom zdravog  aktivnog života na jadranskoj obali, Luštica Bay. Najnovija luksuzna destinacija u Crnoj Gori nalazi se u jugozapadnom dijelu crnogorske obale, udaljena svega nekoliko kilometara od tivatskog aerodroma, a na oko sat vremena vožnje od Podgorice i Dubrovnika. Ono što Lušticu Bay karakteriše kao idealnu jesu kombinacije:
·         otvoreno more – planine;
·         šetnje, joga, golf – planinarenje;
·         surfovanje – kajak;
·         istorija – moderan način života..

Ovaj impresivni prirodni resurs i rezervat crnog hrasta, površine 690 hektara, i veoma značajan prirodni potencijal smešten na ulazu u Boku Kotorsku. Osmišljena, konstruisana i nagrađena zbog svoje maksimalne posvećenosti prirodi i ogromnog poštovanja prema životnoj sredini, Luštica Bay je prvi registrovani “LEED for Homes” projekat u Evropi i kao takav postavlja nove standarde u konceptu zelene gradnje u regionu.
Ako za Crnu Goru kažemo da je slikovita kao umjetničko djelo, za Lušticu Bay možemo reći da je remek djelo u nastajanju.
Vile Luštica Bay
Pogled iz jedne od vila u naselju Luštica Bay


Sadržaj turističkog naselja Luštica Bay:

- dvije marine (prva sa 176 vezova (do 35m) operativna od 2017. godine)
- 7 hotela
- 1000 stanova
- 500 lokalnih kuća
- luksuzne vile
- golf teren (18 rupa)
- konferencijski centar
- škola
- medicinske ustanove
- policija i vatrogasna služba
- velnes centri...


Ukoliko Vas interesuju dodatne informacije u vezi Marine Luštica Bay ili ponude luksuznih nekretnina, kontaktirajte Tim Yacht Agent Montenegro.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.