Thursday, March 31, 2016

Restorani u Kotoru


   Kotor se nalazi u jugoistočnom vrhu istoimenog zaliva, sa geografskim koordinatama 42А25'N i 18А47'E.  Uz njegove sjeverne zidine protiče rijeka Škurda, iz njegove južne zidine izvire izvorište Gurdić , sa istoka ga nadvijaju obronci Lovćena sa brdom Sveti Ivan, dok ga sa jugozapada more povezuje sa svijetom. 
     Ako budete u prilici da posjetite ovaj grad predlažemo Vam nekoliko restorana.

     Caffe-Restoran “Dojmi” - nalazi se na Rivi, neposredno pored glavnih vrata Starog grada Kotora. Pored samih srednjevjekovnih zidina, u hladu prirodnog zelenila uz miris mora, u ovom restoranu možete uživati u kafi i poslasticama ali i u raznovrsnim kulinarskim specijalitetima internacionalne i mediteranske kuhinje. Restoran ima veliku otvorenu terasu. Odavde imate pogled na Marinu Kotor, na zaliv kao i planine koje grad okružuju  sa svih strana. 
Trg od oružja bb, Kotor, Montenegro
Radno vrijeme: 08:00 – 01:00h


Caffe-Restoran "Dojmi"-Kotor, Crna Gora
Caffe-Restoran "Dojmi"-Kotor, Crna Gora
Caffe-Restoran "Dojmi"-Kotor, Crna Gora


     Restoran “Galion” - Restoran “Galion” na neobičan način čini spoj starog i novog. Glavni aduti ovog restorana su sofisticirani riblji meni i bogata karta vina kao i terasa koju zapljuskuje more kotorskog zaliva. Pogled na gradske zidine i na plavetnilo mora, zadovoljiće i Vaše estetske apetite.  Za gurmane i one koji uživaju u čaši dobrog vina, ovaj restoran je pravi izbor.
E-65, Kotor, Montenegro
Radno vrijeme: 08:00-24h 
www.hotelvardar.com 



Restoran "Galion"-Kotor, Crna Gora




Restoran "Galion"-Kotor, Crna Gora
Restoran "Galion"-Kotor, Crna Gora


     Restoran “Stari Mlini” - Etno restoran uz prepoznatljive domaće i internacionalne specijalitete. Na najživopisnijem mjestu Boke Kotorske, uskom pojasu između mora i planina, na ušću rijeke  Ljuta nalazi se ekskluzivni restoran Stari Mlini. Ispred restorana se nalazi pristanište, pa je moguće prići jahtom ili brodom.
E-80, Dobrota, Montenegro
Radno vrijeme: 10:00-24h.
www.starimlini.com 

Restoran "Stari Mlini"-Kotor, Crna Gora
Restoran "Stari Mlini"-Kotor, Crna Gora
Restoran "Stari Mlini"-Kotor, Crna Gora

     U koliko Vam je neki od naših predloga privukao pažnju i planirate da provedete neko vrijeme u Bokokotorskom zalivu a potrebne su Vam dodatne informacije ili rezervacije u nekim od restorana kontaktirajte nas putem naše Kontakt forme.
                                 Vaš Yacht Agent Montenegro.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.