Thursday, March 31, 2016

Restorani u Baru


Barska opština se nalazi na jugu Crne Gore, između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Sam grad se nalazi na 42°6' geografske širine i 18°6' geografske dužine, na nadmorskoj visini od 4 metra. Marina Bar se nalazi u centru Bara. Bar ima preko 270 sunčanih dana što ga čini jednim od najsunčanijih gradova u Evropi. Bar ujedinjen sa željezničkim i drumskim saobraćajem, predstavlja značajnu kariku u intermodalnom saobraćaju, što joj daje veliku prednost u odnosu na ostale luke u Crnoj Gori, ali i u regiji.


Caffe Pizzeria Ciao

Caffe Pizzeria Ciao se nalazi na Setalistu Kralja Nikole, na 5 minuta hoda od Marine Bar i Luke Bar. Osim u odličnoj hrani, i prijatnom ambijentu, možete uživati u pogledu na barsku plažu i na more. Pizzeria Ciao je topla preporuka svima koji vole morske proizvode kao što su lignje, hobotnica, i razne vrste morskih riba. Sem toga, u ovoj pizzeriji mozete probati i sve vrste pizza koje su pripremljene po origanalnom receptu, kao i crnogorska jela i specijalitete.

Radno vrijeme 7-24

Preporuka autora.



Restoran Knjaževa bašta

Knjaževa Bašta je jedan od bolje očuvanijih spomenika Bara. Ovaj objekat je dio kompleksa kojeg je kralj Nikola podigao u drugoj polovini 19. vijeka. Svojim autentičnim ambijentom, profesionalnom uslugom, dobrom hranom I velikim izborom vina, pruža drugačiji ugođaj na koji do sad niste navikli. U ponudi su „knjaževi“ specijaliteti, mediteranska kuhinja, rižota, veliki izbor specifičnih predjela kako hladnih tako i toplih, nacionalni i riblji specijaliteti koji su obogaćeni velikim brojem soseva od kojih dah zastaje.

Radno vrijeme 7-24h



















Pizzeria Portofino

Pizzeria Portofino se nalazi u ulici Obala 13. Jula, u blizini Marine Bar i Luke Bar. Izvanredna italijanska hrana i ljubazno osoblje je ono što karakteriše ovo mjesto. Osim originalne italijanske hrane, vi ćete uživati u tradicionalnim crnogorskim specijalitetima, morskim plodovima, i u pogledu na more i Luku Bar. 

 Radno vrijeme 7-24h




























Ukoliko Vam se dopao neki od naših prijedloga, i želite da  iskusite čari crnogorske kuhinje, i uživate u pogledu na Jadransko more, ili ukoliko Vam treba neka informacija vezana za restorane, ili želite da napravite rezervacije, molimo Vas da nas kontaktirate.
                                     Vaš Yacht Agent Montenegro

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.