Monday, September 10, 2018

Nautičko naselje Luštica Bay

Bez obzira da li ste orijentisani ka biznisu, nekretninama, nautici ili putovanjima, novootvoreno ekskluzivno nautičko naselje Luštica Bay bi se već trebalo naći na Vašem radaru. Ako za Crnu Goru kažemo da je slikovita kao umjetničko djelo, za Lušticu Bay možemo reći da je remek djelo u nastajanju. Nautičko naselje smješteno je na idiličnom poluostrvu Luštica u Tivtu i predstavlja rezidencijalnu turističku destinaciju Crne Gore. Najnovija luksuzna destinacija u Crnoj Gori nalazi se u jugozapadnom dijelu crnogorske obale, udaljena svega nekoliko kilometara od tivatskog aerodroma, a na nepuna dva sata vožnje od aerodroma Podgorica i aerodroma Dubrovnik.

Novootvorena marina i hotel - Luštica Bay
Izvor: www.lusticabay.com
U sklopu nautičkog naselja planirane su dvije marine sa 176 vezova, sedam hotela visoke kategorije, teren za golf sa 18 rupa sa potpisom Gery Player-a, različitom ponudom nekretnina u vidu stanova, apartmana, luksuznih vila i lokalnih kuća. Luštica Bay sadržaće i konferencijski centar, školu, medicinske ustanove, vatrogasnu službu i policiju, spa centre i slično.
Za sada, u avgustu 2018. godine svečano je otvorena Marina Luštica Bay i Hotel The Chedi, koji je prvi od sedam planiranih.

Marina Luštica Bay

Deset godina nakon otvaranja Marine Porto Montenegro, u Tivtu je otvorena još jedna ekskluzivna marina - Marina Luštica Bay, koja predstavlja centralnu tačku ovog nautičkog naselja. 
Njena jedinstvenost se ogleda u tome što je izgrađena na potpuno infrastrukturno neopremljenom terenu, zalivu Trašte. U ovom zalivu u zimskom periodu talasi dostižu visinu i do 7 metara, pa su izgrađena dva lukobrana kako bi marina bila maksimalno zaštićena.
Rezervacija veza u Marini Luštica Bay
Izvor: www.lusticabay.com


Sadržaji marine:

· 176 vezova za plovila sa maksimalnom dužinom trupa (LOA) u rasponu od 8 do 40 m;
· Mogućnost kratkoročnog veznog mjesta (zakup dnevnog, mjesečnog i polugodišnjeg veza);
· Mogućnost dugoročnog veznog mjesta (zakup veza na 1, 3, 5 godina);
· Snabdijevanje monofaznom i trofaznom strujom;
· Obezbjeđenje 00-24h;
· 24h usluge pomoći jahtama;
· Odlaganje otpada / otpadnih voda;
· Wi-Fi internet;
· Yacht klub. 

GPS koordinate marine Luštica Bay: 42°23'08.2"N
                                                           18°39'47.1"E


Ukoliko se odlučite da uplovite u ovu novoizgrađenu marinu i posjetite Marina Village sigurni smo da ćete osjetiti stil, udobnost i neprevaziđenu uslugu osoblja.

Hotel The Chedi Luštica Bay


U naselju Luštica Bay, svoja vrata otvorio je prvi od sedam projektom planiranih hotela – Hotel The Chedi Luštica Bay.

Hotel The Chedi Luštica Bay
Izvor: www.chedilusticabay.com
Osoblje hotela pružiće Vam uslugu na svjetskom nivou i učiniće da se osjećate kao kod svoje kuće. Hotel The Chedi raspolaže sa 100 soba, 10 apartmana i jednim penthausom, što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela na ovim prostorima. Ovaj luksuzni hotel minimalistički je uređen, sa pažnjom posvećenom svakom detalju. U sklopu hotela nalaze se zatvoreni i otvoreni bazeni, privatna plaža, prostor za sunčanje. Takođe, hotel posjeduje dva restorana, spa centar, plažne barove, konferencijsku salu…

Otvaranjem ovog hotela, na lokaciji koja je savršena za sve one koji žele da provedu aktivan odmor, uživajući u sportovima na vodi ili uz opuštanje
 na plaži, znatno je poboljšana turistička ponuda ugostiteljskih objekata u Bokokotorskom zalivu.

Za sva Vaša dodatna pitanja o slobodnim vezovima, rezervacijama i zakupu veza u marini Luštica Bay, kao i rezervacijama u hotelu, kontaktirajte Yacht Agent Montenegro.

No comments:

Post a Comment