Thursday, May 5, 2016

Najjeftinije Dizel gorivo u regionu

Crna Gora je za sve ljuditelje mora i plovidbe, kao i vlasnike jahti i kapetane u prilici ponuditi najpovoljniju cijenu Euro Dizela po današnjoj cijeni od 0,92 EUR / lit.
Crna Gora - Najjeftinije gorivo u regionu
Zbog gore navedenog u mogućnosti smo izvršiti snadbijevanje jahti i plovila dizelom po najpovolnijoj cijeni u regionu Jadranskog mora. Pored toga Crna Gora je jedna od najpovoljnijih destinacija za opskrbu gorivom u Mediteranu i Evropi. Prema cijenama sa portala Global Petrol Prices današnje cijene dizela su (EUR / lit):
Crna Gora..................0.92
Španija.......................1.05
Grčka.........................1.05
Slovenija....................1.06
Hrvatska....................1.08
Kipar..........................1.08
Francuska..................1.10
Turska.......................1.14
Malta.........................1.16
Albanija.....................1.18
Portugalija................1.22
Italija........................1.29
Monako.....................1.37
Vlada Crne Gore je obezbijedila niz povlastica za domaće i strane vlasnike jahti i plovila, snižavanjem i ukidanjem taksi i poreza na usluge u pomorskom saobraćanju. Dizel gorivo, kao jedna od najvećih stavki u proračunu troškova jahti i plovila takođe je oslobođeno poreza i taksi.
Zbog svega navedenog Yacht Agent Montenegro vam nudi uslugu snadbijevanja dizel gorivom bez poreza i taksi  po današnjoj najnižoj cijeni od
  • 0,423 EUR / lit
Istaknuta cijena važi za privatne i čarter jahte, plovila i brodove u tranzitu.
Cijena goriva u Crnoj Gori se određuje na dvije nedelje u zavisnosti od situacije na globalnom tržištu nafte i naftinih derivata. 

Pozicije za punjenje bezcarinskog dizel goriva

Pozicije za punjenje regularnog dizel goriva

Marina Kotor, Luka Kotor and Marina Budva
Sa ukidanjem taksi i poreza na gorivo, te smanjenjem poreza na cijene vezova i ostalih usluga u marinama, Vlada Crne Gore ulaže napore u cilju unaprijeđenja uslova za nautičare i privlačenja vlasnika jahti i plovila da svoja plovila registruju na crnogorsku zastavu i obezbjede godišnje vezove u crnogorskim marinama.
Zaposleni u Yacht Agent Montenegro vjeruju da će naredna sezona biti kvalitetna i da će Crnu Goru posjetiti veliki broj ljubitelja nautičkog turizma. Mi smo spremni pokazati svima da Crna Gora ima dosta toga za ponuditi.
Za više informacija o cijenama bezcarinskog i regularnog dizela, dostupnosti i cijene slobodnih vezova u marinama, snadbijevanja hranom, planiranog održavanja plovila i ostalog, budite slobodni kontaktirati nas preko našeg web sajta ili putem telefona  +382 67 552 287 u bilo koje doba dana.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.