Thursday, April 28, 2016

Marina Bar - preko 600 vezova u moru

Marina Bar se nalazi u samom gradskom jezgru opštine Bar. S obzirom na svoj položaj veoma je pogodna za vez broda tokom obilaska crnogorske obale. Pored toga nudi kvalitetne i povoljne vezove za jahte i plovila tokom cijele godine
Sa svojim kapacitetom od 600 vezova predstavlja jednu od najvećih marina na crnogorskom primoriju. U neposrednoj blizini marine nalaze se hoteli, restorani, banke, kupališta itd. Samim tim je većina onoga što Vam je potrebno tokom boravka u marini na samo nekoliko koraka od Vašeg broda.
Dizel gorivo bez poreza i akciza je dostupno u marini Bar po cijeni za oko 45% nižoj od tržišne. Uštedite snabdijevanjem gorivom u Baru.

Bar Marina i gradska plaža
Marina Bar i gradska plaža





GPS koordinate marine Bar
N 42 05.897
E 19 05.265





Grad Bar predstavlja lep i dinamičan, multietnički grad koji spaja moderno i tradicionalno. Bogate je kulturno-istorijske tradicije i najveći je turističko-nautički centar na ulazu u Jadransko more.
Klima je prijatna i mediteranska, te privlači veliki broj turista svake godine. Morska obala duga je 44 km i od toga 9 km čine plaže, a 67 km obale Skadarskog jezera i planinski masiv Rumija koji razdvaja ove dve vodene površine.
Bar je idealan za turiste koji žele odmor na prelepim plažama i u netaknutoj prirodi, za one koji su za obilazak kulturnih i verskih spomenika, ali i za one koji svoj odmor provode aktivno, baveći se brojnim sportskim aktivnostima kao što su jedrenje, ronjenje, planinarenje, pešačenje…

Bar je jedinstven jer gostima nudi  uživanje i na moru i na jezeru, zahvaljujući marinama u Baru i lučici na Virpazaru na Skadarskom jezeru.
Marina Bar je idealna kao polazna luka za plovidbu i jedrenje u Crnoj Gori. Moguć je i najam brodova, jedrilica, katamarana od charter agencija i kompanija u Baru.
Iz barske marine je moguće otići na ronilačke izlete potopljenih brodova, kao i u ribolov na otvorenom moru, gde se love sabljarka i tuna.

Za više informacija o slobodnim vezovima u marini Bar i asistenciju za dobijanje slobodnog saobraćaja, kao i formalnostima sa carinom i graničnom policijom, molimo Vas pošaljite poruku putem kontakt forme ili nas pozovite na +382 67 552 287 
Vaš Yacht Agent Montenegro

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.